Haber

Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen: Geçen Sezondan Daha İyi Olacağız

Trendyol 1. Lig gruplarından Göztepe’nin kulüp başkanı Rasmus Ankersen, geçen sezondan daha iyi performans göstereceklerini belirtti.

Ankersen, kulübün mobil uygulamasından yaptığı videolu açıklamada, geçen sezon başında Göztepe’yi devraldıktan sonra kadrolarını yeniden yapılandırmak zorunda kaldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bazı hatalar yaptığımızı düşünüyorum. Çok şey öğrendiğimizi düşünüyorum. Yaptığımız bazı şeyler doğru. Ancak stratejimiz sadece bir grup oyuncu alıp onlara ‘oyna’ demek değildi. Bir düzen, bir kültür, gerçek süreçler oluşturmak istedik ve bunları elde ettikten sonra “İstikrarlı bir şeye yatırım yapmak istedik ve ardından sezona inişli çıkışlı bir başlangıç ​​yaptık. Yılbaşından sonra bazı değişiklikler olduğunu düşünüyorum. Kulüp ve grup olarak gelişimimizden çok memnunum.”

Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini kaydeden Ankersen, “Yaptığımız her şeyde iyi bir ruh ve doğru yoğunluk var ve bu da bana önümüzdeki dönem için iyimserlik veriyor. Geçen yıldan daha iyi olacağız.” söz konusu.

Ankersen, Sport Republic ile Göztepe arasındaki işbirliğinin öncelikle kulübe bilgi ve uzmanlık kazandıracağını belirterek, şunları kaydetti:

“Sport Republic bünyesinde tüm dünyayı tarayan, birçok ilişkisi olan ve farklı pazarlardaki oyuncularla ilgili geniş bilgi birikimine sahip 15 gözlemcimiz var. Açıkçası Türkiye 1. Sahada ve takımda çok sayıda yabancı oyuncu var.Göztepe’ye fayda sağlayan harika bir ağımız var ve umarım taraftarlar bu yaz kulübe getirmeyi başardığımız bazı oyuncuların büyük bir fark yaratacağını görebilirler. Bu avantajın ileride sadece Göztepe için büyüyeceğinden eminim.”

Takımın taraftarla arasında güçlü bir bağ olduğunu kaydeden Ankersen, sözlerini şöyle tamamladı:

“Göztepe’deki ilk yılımda Göztepe kalbime yakın bir yer oldu çünkü İzmir’e gelmeyi seviyorum, kulübü seviyorum, kulübün ilgi ve tutkusunu seviyorum. Göztepe’ye gelin. Bu sadece boş bir stadyum değil, gerçek bir ruh ve gerçek bir tutkusu var ve bu oyuncular için bir anlam ifade ediyor. Bu yüzden herkese geçen sezon büyük takviye ve sabırları için teşekkür etmek istiyorum ve umarım taraftarlar da aynısını yapar. Bizimle kalın ve projeye bizim kadar inanın.Bu yüzden hepimiz İzmir’de, stadyumda gelişmeye devam edeceğimizi umuyoruz.Ve umarım sonunda olacağımızı umduğum gibi, heyecan verici bir zamanda sizi tekrar görmeyi dört gözle bekliyorum. hedefimize ulaşmak.”

habercildir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu